Utrecht, 15 januari 2024 . Updated 12 maart
Aan de oud-ACCU-collega's.
Confessie van Leo H.: Ik heb altijd geloofd in de waarde van computers en digitalisering voor de toekomst. Daarom heb ik graag gewerkt op het ACCU.

Academisch Computer Centrum Utrecht 1971 - 1999.

Op 1 april 1999 kwam het ACCU tot een einde.
Op 3 april 2009 hadden wij een reunie met 80 mensen.
Op 5 april 2019 was er weer een reunie, met 50 mensen.
Op 5 april 2024, op vrijdag-namiddag, is er ook weer een reunie.
Deze reunie vindt plaats bij Theehuis Rhijnauwen (dus NIET bij het Oude Tolhuys), vanaf 17:00, tot 20:00 met eten . 3981HH16. Er zijn veel parkeerplaatsen, zie hun website.
Opmerking. Er zijn geen aparte zalen of zo. Betaling alleen voor consumpties. We zullen niet allemaal tegelijk eten. Je kunt natuurlijk ook alleen komen borrelen.

Bij goed weer kunnen we deels buiten zitten en verblijven, daarom raad ik aan om warme kleding mee te nemen.
Een verzoek: Noteer of onthoud welke drankjes en etenswaren je genuttigd hebt. Als je niet ter plekke hebt afgerekend bericht ons dan meteen na afloop per email accureunie@horowitz.nl wat je genuttigd hebt, dan krijg je van ons een betalings-verzoek.

We hebben voorlopig gereserveerd voor 30 personen, met nog, let op, een optie voor extra 20 en meer personen, geldig tot 1 maart, LET OP, optie verlengd tot 2 april. Meld je graag ruim tevoren aan, met eventuele introduce's en relaties. Mailto: accureunie@horowitz.nl .
Geef daarbij graag ook aan welke jaren je gewerkt hebt bij het ACCU en bij welke subgroep. Dat is voor de deelnemerslijst en eventueel badges.
En of je email-adres of een URL of Linkedin-naam vermeld kan worden.

Als je ex-ACCU medewerkers kent, attendeer die op deze reunie, want we hebben niet van alle mensen het goede email-adres.
Verdere gegevens over de accureunie's kan je altijd vinden op https://accureunie.horowitz.nl .

Met vriendelijke groet,
Leo Horowitz.nl ACCU reunie